SAS Catering

Platouri

platouri

C R A I O V A
–        Comandați cu 24 ore înainte și cel târziu Vineri pentru Duminică      –       Tel. 0761.612.807
Produse potential alergogene: lapte, lactate, oua, guten, soia, peste, nuci, mustar, telina, moluste, sulf, crustacee, derivate crustacee
PLATOURI  APERITIV

Platou Mixt 1 (6 pers.)             200 lei    Cașcaval, roșii cherry, mozzarella, crochete pui, minișnițel pui, crochete cașcaval, cârnăciori în foietaj, en bouche cu creme fine, en bouche cu guacamole și cremă de pește afumat, rulou de pui cu barot de susan

Platou Mixt 2 (6 pers)        200 lei               Cordon bleau, canapea cu crema de branza, rulou de pui, crochete de cascaval,ficatei in bacon, carnaciori, salam crud uscat, cherry, inima de branza, muschi afumat, sunca presata, cascaval

Platou Tapas  (6 pers)     200 lei

Bruschetta cu: cascaval maturat si rosie deshidratata, pancetta si rosie cherry, piept de curcan in unt si cireasa confiata, Cedar cheese si cherry galbena, cotlet in unt si cherry.

Platou fingers 1 (5 pers)      200 leiCrochete de pui , crochete din cascaval, pui Shanghay, degetele de porc cu cascaval, chiftelute prin susan, legume pane ( ardei, dovlecel, rosii ), masline verzi umplute, masline negre, inima de branza, cupe cu tzatziky.

Platou fingers 2     (5 pers) 200 leiMinișnițel pui, minișnițel porc, chifteluțe prin susan, roșii cherry, crochete pui, crochete de cașcaval, ciuperci umplute, inimă de brânză.

Platou rece  (5 pers)       200 lei

Salam crud uscat, sunca presata Sisi, muschi afumat de casa, en bouche cu crema fina, masline verzi umplute, cașcaval, inimă de branză, rosii cherry.

Platou miniart 1 (5 pers.)     250 lei
    Cupa cu guacamole si somon afumat, cupa cu salata Afrodita ( apio, țelină, limes, brânză ), cupa cu salata din piept de pui, nuca si rodie, canapea cu fois gras, canapea cu crema de unt si ou pe prepelita cu icre de somon, canapea cu crema fina de pathe de casa

Platou miniart 2 (5 pers)    250 leiIMG-20160629-WA00041-300x169Cupa cu salata de pui (piept pui,nuca, apio,mar,rodie), cupa cu orez basmati si cokteil din fructe de mare cu guacamole, cupa cu ton la gratar si cuc-cus cu guacamole si rosie cherry.

Platou Bela Italia (5 pers)      250 lei

platou6Bruscheta cu zucchini si parmezan, andiva cu crema de branza si ardei, bruscheta caprese, bruscheta cu creme fine si somon afumat, stiks cu prosciutto,portocala si maslina umpluta, cupa cu icre si icre de somon, cupa cu midii pane in sos de limes, figarui cu creveti jumbo.

  Platou Aperitiv 1 (5 pers)   200 lei

platou-aperitiv-300x225

Rulou de pui, rosii cherry cu mozzarella si menta, cordon bleu, salam crud uscat, en bouche cu pui, chiftelute de curcan, en bouche cu porc, salata Lolo

  Platou Aperitiv 2 (5 pers) 200 lei

Rulou de pui, rosii cherry, inima de brânză, cascaval, pui Shanghay, minisnițel din cotlet, chiftelute de pui, crochete din cotlet, muschi afumat de casa, sunca presata Sisi

Platou gustare rece (5 pers)    200 lei  En bouche cu salata de pui, inima de branza, masline negre fara sîmburi, en bouche cu porc, chiftelute prin susan din curcan, salam crud uscat, flori de cascaval, rosii cherry, masline verzi umplute, rulou pui. 

 

Platou combinat 2 (5 pers) 200leiMezel crud-uscat, rulou de pui, cordon bleau, carnaciori afumati, cascaval, rulou coșmănesc, rosie cherry, inima de brânză, chifteluțe fantesie, cupa cu pathe de casa, cupa cu icre de casa.

Platou traditional (5 pers)    250 lei

Ghiudem, babic, sunculita taraneasca, sunca presata, muschi crud afumat de casa, cuburi de cascaval, brânză de oaie, șorici, oua fierte de prepelita, zacusca cu ciuperci, salata de vinete, masline verzi umplute, rosii cherry.     

PLATOURI  FRIPTURI

Platou cu ciocănele pane(8 pers)250lei   

Ciocănele de pui ( 16 buc x 150g ), ciupercuțe umplute, cartofi la cuptor.

Platou frigărui (5 pers)      250 lei

10 frigărui asortate (pui și porc), cordon bleau, rulouri pui, cârnăciori, chifteluțe fantesie, cașcaval, brânză, roșii cherry, ficăței în bacon, ciuperci chapignon prăjite.

Platou cald  (6 pers)        250 lei

Rulou țărănesc din pui, șnițel crocant pui, șnițel de porc cu cașcaval, chifteluțe de pui, chifteluțe porc, ficăței in bacon, cabanos afumat, cașcaval, rosii cherry.

Platou cu curcan  (5 pers)     250 lei

Brocoli blanchat, morcov baby în unt, conopidă blanchată, piept de curcan, pulpă de curcan

Platou pui și porc 1 (5 pers)  250 lei 

Piept de pui în parmezan, cotlet de porc în unt, cartofi copți, salată Lolo 

Platou purcel de lapte (9-10 Kg) 1200lei  

Purcel de lapte, cartofi copți 

 

Platou friptură 1 (5 pers)  250 lei

Piept de pui cu barot de condimente exotice, sos de lămâie, carne de porc în cognac, cartofi copti în unt, legume la grătar cu ulei de măsline și verdețuri italiene.

Platou friptură 2  (5 pers)  250 lei

IMG_20160313_093302

Trăistuță din piept de pui, cartofiori noi, ciuperci la grătar, legume la grătar, sos de limes

Platou friptură 3 ( 5 pers)  250 lei

Piept de curcan în unt și lămâie, cotlet de porc în unt, cartofi copți, legume blanchate

Platou friptură 4 (5 pers)  250 lei

Ceafă de porc, pulpă dezosată de pui, cartofei la cuptor cu cimbrișor și verdeturi proaspete, roșii cherry coapte,  ardei Kapia copți.

Platou  friptură 5 (5 pers)    250 lei

Ceafă de porc, piept de pui în parmezan, cartofi copți, legume la tigaie, roșii cherry.

Platou cu muschiuleț de vițel  (5 pers)  300 lei   

Mușchiuleț de vițel învelit în bacon, lămâie, parmezan și unt, legume sotate (ciuperci, ardei California roșu,galben și verde, cartofei noi), dresing de lămâie, iaurt și castravete.

PLAOURI PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

Platou Somon ( 5 pers)        250 lei

en bouche cu creme fine și somon afumat-10 buc
en bouche cu icre de casă și icre de somon-10 buc.

Platou pește  (6 pers)      250 lei
Butter fish, sos de limes, roșii cherry coapte, legume pe plită cu sos de limes, cartofiori noi.

 Platou fructe de mare(5 pers) 250 lei Creveți jumbo, cupa cu guacamole, brânzeturi nobile, nucă, roșii cherry, struguri

PLATOURI FRUCTE ȘI DESERT

Platou cu plăcintă de dovleac și măr 800g   80 lei

platou-placinta-dovleac

Aluat fraged, dovleac, mere, scorțișoară, miere, zahăr vanilat

Platou fructe 1(10 pers)    190 lei

Ananas, piersică, mar, kiwi, portocală, grappe fruit.

Platou fructe 2  (10 pers)   200 lei

 

Ananas, piersică, mar, kiwi, portocală, grappe fruit, pepene roșu, pepene galben, struguri.

PLATOURI DE POST
Platou de post 1 ( 6 pers)      200 lei   

Bruscheta cu guacamole și cherry, cu icre de somon, cu vinete coapte și dresing balsamic, cupe cu salată de fructe de mare, pachețele de primăvară, legume pane ( ardei gras, dovlecel) roșie.

Platou de post 2    (6 pers)  200 lei

Crochete din cașcaval de post, legume pane (ardei California roșu, dovlecel, ciuperci), cuburi din cașcaval de post, roșii cherry, măsline verzi umplute, sos de lămâie cu ulei de măsline.

Platou fasole bătută (6 pers)  100 lei 

Focaccia, fasole bătută cu unt, roșii, ardei