SAS Catering

Despre Noi

about-us

SASU COMPANY SRL este infiintata in anul 1993. A desfasurat activitatea in domeniul serviciilor, obtinand o experienta solida. Ne caracterizeaza seriozitatea, promtitudinea, disciplina in respectarea termenelor stabilite, capacitatea de a ne orienta si actiona rapid in diferite situatii in vederea obtinerii unui bun rezultat pentru client.

Angajatii nostri detin diploma de bucatar si sunt specializati in hranirea unui numar mare de persoane, experienta dobandita in perioada in care au lucrat pentru trupele romane de soldati (inclusiv in bucatariile mobile atunci cand acestia mergeau in aplicatie). Ceilalti bucatari sunt specializati in bucataria pentru evenimente. Ajutorii de bucatar, personalul de curatenie,spalatorii de vase sunt calificati pentru activitatea pe care o desfasoara. Soferii detin calificarile corespunzatoare. Toti angajatii au cursurile de igiena la zi.

Pentru seriozitatea de care am dat dovada portofoliul nostru de clienti este numeros: Sartex Bucuresti, Conproiect SA Iasi, Arabesque SRL, Elpreco SA, Vipromax Craiova, Astaldi International, OMV  Romania, Real Hypermarket, Hidroelectrica Bucuresti, Foraj Sonde Craiova, Distrigaz Sud Retele, OSB Consulting, Clubul Sportiv Judetean Stiinta Universitatea Craiova, Universitatea Spiru Haret, Episcopia Severinului si Strehaiei alte firme mai mici care prestau servicii pentru ele. Toate aceste companii au avut grupe de muncitori care trebuiau hraniti pe santier (dimineata, pranz, seara ). Nu am avut niciodata incidente deoarece am avut grija sa ne interesam indeaproape despre obiceiurile alimentare dar si de regimurile de dieta care trebuiau respectate in cazul anumitor persoane. Avem clienti de lunga durata ( 4-5 ani ) pentru care prestam serviciul de catering tot timpul anului indiferent de zi, anotimp, sau locatie in tara : Foraj Sonde, Universitatea Spiru Haret, World Vision. Deasemenea hranim 300 de copii de la diferite scoli si gradinite din Craiova, personal bancar, IT. Organizam evenimente pentru diferite firme de medicamente, partide politice sau asociatii.

Capacitatea noastra, este de 2000 de portii pe zi, din care in acest moment livram 600-700 portii pe zi. Pentru acest motiv ne oferim serviciile : stim ca suntem capabili si siguri pe noi ca putem asigura serviciul de catering pentru compania dvs.

Planul de actiune a fost intocmit impreuna cu proiectantii de la firma LIBHERR, firma care ne asigura aparatura dar si service-ul utilajelor. Dotarile sunt achizitionate de la LIBHERR, KUPPERSBUSCH, ELOMA.

Caserolele pentru mancare sunt de la firma EUROPACK si au avizul de la Comunitatea Europeana.Filmul pentru lipire a caserolelor dar si masina de ambalat au avizele necesare. Tacamurile sunt ambalate individual impreuna cu servetelul.

Pentru activitatea depusa firma SC SASU COMPANY SRL a fost premiata cu locul II in topul firmelor de profil din Dolj, iar in anul 2010 ocupa unul din primele 3 locuri.

Masinile de transport hrana au autorizatiile speciale necesare de la Politia Sanitar Veterinara si Sanepid pentru activitatea de catering.

Din anul 2010 suntem autorizati ISO 9001 si ISO 22000 (HACCP)

Aceasta este firma noastra de care suntem mandri si multumiti: avem o buna activitate iar personalul este deosebit.

certificare