SAS Catering

Platouri

platouri

Craiova.  Platourile se realizeaza la o comanda anticipata de 24 de ore.  Tel. 0761.612.807
Produse potential alergogene: lapte, lactate, oua, guten, soia, peste, nuci, mustar, telina, moluste, sulf, crustacee, derivate crustacee
PLATOURI  APERITIV

Platou Mixt 1 (6 pers.)             150 lei    IMG_20160330_100553Cascaval, rosii cherry, mozzarella, crochete pui, minisnitzel pui, crochete cascaval, carnaciori in foietaj, en bouche cu creme fine, en bouche cu guacamole si crema de peste afumat, rulou de pui cu barot de susan

Platou Mixt 2 (6 pers)        150 lei                Cordon bleau, canapea cu crema de branza, rulou de pui, crochete de cascaval,ficatei in bacon, carnaciori, salam crud uscat, cherry, inima de branza, muschi afuma, sunca presat, cascaval

Platou Tapas  (6 pers)     150 lei

Bruschetta cu: cascaval maturat de capra si rosie deshidratata, pancetta si rosie cherry, piept de curcan in unt si cireasa confiata, Cedar cheese si cherry galbena, cotlet in unt si cherry.

Platou fingers (5 pers)      150 leiCrochete de pui , crochete din cascaval, pui Shanghay, degetele de porc cu cascaval, chiftelute prin susan, legume pane ( ardei, dovlecel, rosii ), masline verzi umplute, masline negre, inima de branza, cupe cu tzatziky.

Platou fingers 2        (6 pers) 150 leiMinișnițel pui, minișnițel porc, chifteluțe prin susan, roșii cherry, crochete pui, crochete de cașcaval, ciuperci umplute, inimă de brânză.

Platou de bere (5 pers)     150 lei

Rulou de pui, carnaciori de bere, chifteluțe picante, cașcaval,   en bouche cu cremă fină, en bouche cu pathe de casa, rosii cherry, mozzarella, valeriana, salata Lolo.

Platou miniart 1 (5 pers.)     150 lei
    Cupa cu guacamole si somon afumat, cupa cu salata Afrodita ( apio, țelină, limes, brânză ), cupa cu salata din piept de pui, nuca si rodie, canapea cu fois gras, canapea cu crema de unt si ou pe prepelita cuicre de somon, canapea cu crema fina de pathe de casa

Platou miniart 2 (5 pers)    150 leiIMG-20160629-WA00041-300x169Cupa cu salata de pui (piept pui,nuca, apio,mar,rodie), cupa cu orez basmati si cokteil din fructe de mare cu guacamole, cupa cu ton la gratar si cuc-cus cu guacamole si rosie cherry.

Platou Bela Italia (5 pers)       150 lei

platou6Bruscheta cu zucchini si parmezan, andiva cu crema de branza si ardei, bruscheta caprese, bruscheta cu creme fine si somon afumat, stiks cu prosciutto,portocala si maslina umpluta, cupa cu icre si icre de somon, cupa cu midii pane in sos de limes, figarui cu creveti jumbo, bruscheta caprese

  Platou Aperitiv 1 (5 pers)   150 lei

platou-aperitiv-300x225

Rulou de pui, rosii cherry cu mozzarella si menta, cordon bleu, salam crud uscat cu cascaval, en bouche cu pui, chiftelute de curcan, en bouche cu porc, salata Lolo

  Platou Aperitiv 2 (6 pers) 150 lei

Rulou de pui, rosii cherry, inima de brâază, cascaval, pui Shanghay, minisnițel din cotlet, chiftelute de pui, crochete din cotlet, muschi afumat de casa, sunca presata Sisi

Platou gustare rece (5 pers)    150 lei  En bouche cu salata de pui, inima de branza, masline negre fara sîmburi, en bouche cu porc, chiftelute prin susan din curcan, salam de Sibiu, flori de cascaval, rosii cherry, masline verzi umplute, rulou pui. 

 

Platou rece țărănesc  (5 pers)  150 lei

Carnati de casa afumați, șunculiță țărăneasca, salam crud uscat, muschi afumat de casa, ceapa rosie, branza de oaie, masline verzi umplute, rosii cherry, salata de vinete, zacusca de casa, valeriana, salata Lolo

Platou rece  (5 pers)       150 lei

Salam de Sibiu cu cașcaval,sunca presata Sisi, muschi afumat de casa, en bouche cu crema fina, masline verzi umplute, cașcaval, inimă de branză, rosii cherry.

Platou traditional (6 pers)    150 lei

Ghiudem, babic, sunculita taraneasca, sunca presata, muschi crud afumat de casa, cuburi de cascaval, brânză de oaie, șorici, oua fierte de prepelita, zacusca cu ciuperci, salata de vinete, masline verzi umplute, rosii cherry.     

Platou combinat 1 (6 pers) 150 lei

Degețele de pui, rulou țărănesc, cârnaciori afumați, chifteluțe de pui, rosii cherry, mozzarella, sunca presata Sisi, cașcaval, muschi afumat de casa, masline verzi umplute,

Platou combinat 2 (6 pers) 150leiMezel crud-uscat, rulou de pui, cordon bleau, carnaciori afumati, cascaval, rulou coșmănesc, rosie cherry, inima de brânză, chifteluțe fantesie, cascaval, cupa cu pathe de casa, cupa cu icre de casa.

Platou țărănesc 2 (10 pers)  250 lei 

 

Rulou de sunca presata cu salata boeuff, șorici, cupa cu zacusca, cupa cu salata de varza acra, toba, caltaboș, carnati de casa afumati, mușchi de casa afumat, branza de oaie, sunculiță afumata de casă, ceapa rosie

PLATOURI  FRIPTURI

Platou cu ciocănele pane(8 pers)150lei   

Ciocănele de pui ( 8 buc x 150g ), ciupercuțe umplute, cartofi la cuptor.

Platou frigărui (5 pers)      160 lei

10 frigărui asortate (pui și porc), cordon bleau, rulouri pui, cârnăciori, chifteluțe fantesie, cașcaval, brânză, roșii cherry, ficăței în bacon ciuperci chapignon prăjite.

Platou cald 1 (6 pers)        160 lei

Rulou țărănesc din pui, șnițel crocant pui, șnițel de porc cu cașcaval, chifteluțe de pui, chifteluțe porc, ficăței cu bacon, cabanos afumat, cașcaval, rosii cherry.

Platou cu curcan  (5 pers)     160 lei

Brocoli blanchat, morcov baby în unt, conopidă blanchată, piept de curcan, pulpă de curcan

Platou pui și porc 1 (5 pers)  160 lei 

Piept de pui în parmezan, cotlet de porc în unt, cartofi copți, salată Lolo 

Platou purcel de lapte (12 Kg) 700lei   Purcel de lapte, cartofi copți 

 

Platou cu muschiuleț de vițel  (5 pers)  180 lei   

Mușchiuleț de vițel învelit în bacon, lămâie, parmezan și unt, legume sotate (ciuperci, ardei California roșu,galben și verde, cartofei noi), dresing de lămâie, iaurt și castravete.

Platou pui și porc 2 (5 pers)    160 lei

Pulpă de pui dezosată la grătar,      ceafă de porc la grătar, cartofi copți, roșii cherry coapte,  ardei Kapia copți

Platou cotlet (6 pers)          160 lei

Cotlet porc,cârnăciori, cartofi la cuptor cu unt, gogoșar acru.

Platou friptură 1 (5 pers)  160 lei

Piept de pui cu barot de condimente exotice, sos de lămâie, carne de porc în cognac, cartofi copti în unt, legume la grătar cu ulei de măsline și verdețuri italiene.

Platou friptură 2  (5 pers)  160 lei

IMG_20160313_093302

Trăistuță din piept de pui, cartofiori noi, ciuperci la grătar, legume la grătar, sos de limes

Platou friptură 3 ( 5 pers)  160 lei

Piept de curcan în unt și lămâie, cotlet de porc în unt, cartofi copți, legume blanchate

Platou friptură 4 (5 pers)  160 lei

Ceafă de porc, pulpă dezosată de pui, cartofei la cuptor cu cimbrișor și verdeturi proaspete.

Platou  friptură 5 (5 pers)    160 lei

Ceafă de porc, piept de pui în parmezan, cartofi copți, legume la tigaie, roșii cherry.

 

PLAOURI PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

Platou Somon ( 5 pers)        160 lei

en bouche cu creme fine și somon afumat-10 buc
en bouche cu icre de casă și icre de somon-10 buc.

Platou pește  (6 pers)      160 lei
Butter fish, sos de limes, roșii cherry coapte, legume pe plită cu sos de limes, cartofiori noi.

 Platou fructe de mare(5 pers) 180 lei Creveți jumbo, cupa cu guacamole, brânzeturi nobile, nucă, roșii cherry, struguri

PLATOURI FRUCTE ȘI DESERT

Platou fructe 1   (10pers)  150 lei     

Ananas, piersică, măr, kiwi, portocală, grappe fruit.

Platou fructe 2(10 pers)    150 lei

Ananas, piersică, mar, kiwi, portocală, grappe fruit.

Platou fructe 3  (10 pers)   150 lei

 

Ananas, piersică, mar, kiwi, portocală, grappe fruit, pepene roșu, pepene galben, struguri.

Platou cu plăcintă de dovleac și măr 800g   40 lei

platou-placinta-dovleac

Aluat fraged, dovleac, mere, scorțișoară, miere, zahăr vanilat

  

        

 

PLATOURI DE POST
Platou de post ( 6 pers)        150 lei   

Bruscheta cu guacamole și cherry, cu icre de somon, cu vinete coapte și dresing balsamic, cupe cu salată de fructe de mare, pachețele de primăvară, legume pane ( ardei gras, dovlecel) roșie.

      Platou de post 2          (6 pers)  150 lei

Crochete din cașcaval de post, legume pane (ardei California roșu, dovlecel, ciuperci), cuburi din cașcaval de post, roșii cherry, măsline verzi umplute, sos de lămâie cu ulei de măsline.

Salată țărănească în bol de focaccia (4 pers) 50 lei

Cupă coaptă în cuptor, pulpă de pui la grătar, șunculiță țărănească la tigaie, roșii, castraveți, tzatziky.

Platou fasole batuta (6 pers)  100 lei   

Focaccia, fasole bătută cu unt, roșii, ardei